Izkušena vedeževalka, ki jo dobite na telefonski številki 090 60 70 vam priskoči na pomoč in vam odgovori na vsako zastavljeno vprašanje. Ime mi je vedeževalka Mirjana katera se ukvarjam že 30 let z vedeževanjem predvsem iz področja astrologije katera me je

Vedeževalka

na začetku kariere začela zanimati zgolj iz veselja.

Po nekaj letih ljubiteljskega vedeževanja pa sem dobila službo iz tega področja in postala ljubteljska vedeževalka na telefonski liniji. Po petnajstih letih opravljanja službe za vedeževanje sem za nekaj časa prekinila to službovanje in zamenjala službo, ki ni bila s tega področja. Postala sem spet ljubiteljska in priložnostna vedeževalka in vedeževanje upravljala le prijateljem in tistim, ki so me poznali.

Kmalu pa se mi je  spet porodila želja, da bi bila vedeževalka preko telefona, ker sem vedeževanje upravljala z zelo velikim veseljem sem to tudi storila in sem spet telefonska vedeževalka, ki opravljam in pomagam ljudem v stiski in zaradi mene lažje najdejo prave poti. Največje plačilo kot vedeževalka pa mi je trenutek ko me moje stranke pokličejo nazaj in mi povedo, da so bile moje trditve pravilne in me vprašajo še kaj drugega za njihovo prihodnost.